Machineryline » AGROMALIM
Despre noi

AGROMALIM

Eveniment de referință pentru agricultura României

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza în perioada 7 – 10 septembrie 2023, la complexul Expo Arad, a 33-a ediție a evenimentului internațional AGROMALIM. Prin numărul și calitatea expozanților prezenți, numărul și interesul manifestat de vizitatori, programul interesant de prezentări, conferințe și demonstrații, ediția din 2022 a întărit statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor din vestul României.

 

Agromalim 2022 în cifre

Ediția precedenta a reunit în perioada 1 – 4 septembrie la complexul Expo Arad 280 de expozanţi din România, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Țările de Jos, Cehia, Bulgaria și Serbia, care au expus pe 4.500 mp interior, 31.650 mp exterior, târgul fiind vizitat de 16.400 persoane, fermieri, specialiști din agricultură, agenți economici și public larg. Firmele expozante s-au declarat mulțumite de numărul și calitatea vizitatorilor, discuțiile cu aceștia au pus bazele pentru creșterea portofoliului de clienți și a vânzărilor în perioada de după eveniment.

 

 

O ofertă diversificată pentru vizitatori la AGROMALIM 2023

Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole va fi și în acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România și-au confirmat și în acest an prezența la Expo Arad.

Vor fi expuse și inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Pentru acest an estimăm pentru acest an o creștere cu 10 % a suprafeței de expunere, un număr important de firme vor fi prezente in premieră la Agromalim.

 

Puncte de interes pentru participanți

Excelența în Zootehnie - expoziția de animale de rasă organizată în parteneriat cu asociațiile de crescători de animale și cu sprijinul Agenției Naționale de Zootehnie cu siguranță va fi una din atracțiile evenimentului. Vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată, vor fi premiate cele mai reușite exemplare. Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa, demonstrațiile din sectiunea Agricultura de precizie, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor fi prezente pe agenda Agromalim 2022. întâlnirile de afaceri organizate vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini care să vă ajute la dezvoltarea afacerii.

Detailat
Contact
În vînzare: 1 anunț
Cimi Enache
Cimi Enache
Limbi: româna
+40 730 18... Arată +40 730 188 291
+40 257 20... Arată +40 257 208 800
Adresa
România
Trimite mesaj
Vă rugăm să controlați numărul de telefon: trebuie indicat în formatul internațional, cu prefixul țării.
Codul de identificare
Anunţuri AGROMALIM
Filtru
Ordonează: Data publicării ⬊
Data publicării ⬊ Data publicării ⬈ La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi

1 anunț: Găsit

Ordonează: Data publicării ⬊
Data publicării ⬊ Data publicării ⬈ La început la preț mic La început mai scump Anul - la început anunțurile noi Anul - la început vechi
Preţ Anul Kilometraj Forţă
Expozitia agricola AGROMALIM 2023
1
Luați legătura cu vânzătorul
Expoziție agricolă
Anul Kilometraj Forţă
România